image1

Mijn naam is Veronique Bouwmeester en ik ben een psycholoog werkend vanuit Almelo en tevens werkzaam als POH GGZ bij twee verschillende huisartsenpraktijken in de Noordoostpolder (Flevoland). In mijn dagelijkse leven ben ik moeder van vier kinderen, train ik bijna elke zaterdag met de hond voor de KNPV en doe ik aan tennis. Ik ben stapelgek op dieren en daar heb ik er thuis dan ook genoeg van. Tijdens de behandeling is het goed mogelijk dat je kennismaakt met onze hond(en) en onze kat.  

Na het behalen van mijn diploma Toegepaste Psychologie, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in orthopedagogiek, ontwikkelingspsychologie en neuropsychologie, was ik van mening dat er nog veel meer te leren viel binnen het vakgebied psychologie. Ik ben daarom, met goed gevolg, Positieve Psychologie en Technologie gaan studeren aan de Universiteit van Twente. Ik heb tijdens mijn opleidingen onder andere cursussen gevolgd over coaching (begeleiding), counseling(adviseren) en training evenals een cursus over het geven van voorlichtingen. Na het behalen van mijn Master Psychologie en werkzaam te zijn geweest als psycholoog voor de gemeente Noordoostpolder, gedurende drie jaar, ben ik begonnen aan de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut waarbij ik mij heb gespecialiseerd in de behandeling van jonge kinderen en jeugdigen (0-16 jaar).

Ik ben geregistreerd als Psycholoog NIP, aangesloten bij de VGCT en sta ingeschreven bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd. 

Ik werk vanuit een positief psychologische invalshoek. Dit houdt in dat ik niet alleen kijk naar de klacht waarmee iemand komt, maar ook naar wat er allemaal nog wél goed gaat en hoe we vanuit die positieve kracht(en) verder kunnen. Daarnaast heb ik met betrekking tot behandelingen het motto: kort als het kan, lang als het moet.